Παράδοση και Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται σε δικό μας εργαστήριο, με σύγχρονο εξοπλισμό και τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις υγιεινής

 

Παράδοση και Ποιότητα

Παραδοσιακά γλυκά Ξάνθης

 

Προϊόντα υψηλής ποιότητας

Επιλέγονται πάντα με προσοχή αγνές πρώτες ύλες του τόπου μας

 

Ροδοσταλίδα ...

... μία σύνθεση σοκολάτας με φρέσκο νωπό ρόδι. Πρόκειται για ένα προϊόν, που παράγεται αποκλειστικά στο κατάστημά μας.

 

Αγνές πρώτες ύλες

Το καρύδι, που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη σε πολλά από τα παραδοσιακά γλυκά όπως η καριόκα και το σαραγλί, παράγεται σε ιδιόκτητες καλλιέργειες της επιχείρησης.

Καλώς Ήρθατε

Το Ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι Άλλο» ιδρύθηκε στην Ξάνθη το 1985. Σας υποδέχεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το κατάστημα μας στεγάζεται σε ένα από τα παραδοσιακά κτίσματα της Ξάνθης στους πρόποδες της φημισμένης Παλιάς Πόλης.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται σε δικό μας εργαστήριο, όπου χρησιμοποιείται σύγχρονος εξοπλισμός και μηχανήματα, καθώς επίσης τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Επιλέγονται πάντα με προσοχή αγνές πρώτες ύλες του τόπου μας, στοχεύοντας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το καρύδι, που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη σε πολλά από τα παραδοσιακά γλυκά της πόλης, όπως η καριόκα και το σαραγλί παράγεται σε ιδιόκτητες καλλιέργειες της επιχείρησης.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας καθημερινά
Δευτέρα – Σάββατο 8:30 – 22:30
Κυριακή 9:30 – 22:30

 •  
  Το κάτι άλλο - Παγωτά
 • ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ


  Στην ΞΑΝΘΗ των chef του μύθου και των παραδόσεων οι αναζητήσεις αλληλοδιαδέχονται τις επινοήσεις.
  Στο αγαπημένο σας  “ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” η σοκολάτα, η μεγάλη κυρία της ζαχαροπλαστικής δένει αρμονικά με τις πλέον διαδεδομένες υπερτροφές για να σας ταξιδέψει πολύ μακριά.
  Εκει που η φαντασία μετουσιώνεται σε τρισεύγενη εποικοδομητική, γευστική, υγιεινή δημιουργία. Οι σοκολάτες που έρχονται από το μέλλον!

 • Τα Νέα μας